4 DOKTORJI ZNANOSTI (V EU PARLAMENTU) IN SZO … 🇸🇮

EU Parlament, Strasbourg, 13.09.2023.
Celoten dogodek (bez podnapisov):
1. del
2. del

Prof. Dr. Andreas Sönnichsen je specialist interne medicine, splošne medicine in družinske medicine. Univerzitetno izobraževanje, medicinska šola v Bloomingtonu, Illinois, v Münchnu, Nemčija. Profesor primarnega zdravstvenega varstva in družinske medicine na Medicinski univerzi Paracelsus Salzburg, Univerzi Wittenherdeke in Medicinski univerzi na Dunaju do leta 2022. Osredotočen je na medicinske raziskave, ki temeljijo na dokazih, varnost bolnikov in varnost zdravil. Nekdanji predsednik nemške mreže za na dokazih podprto medicino.
Celoten prispevek https://rumble.com/v3jd8ki-prof.-dr.-andreas-snnichsen-13.-sep-2023-why-should-we-give-more-power-to-w.html

 

Dr. Peter McCullough je internist, kardiolog in epidemiolog z diplomami Univerze Baylor, Jugozahodne medicinske šole Univerze v Teksasu, Michiganske univerze in Južne metodistične univerze. Ukvarja se s pogostimi nalezljivimi boleznimi ter srčno-žilnimi zapleti virusnih okužb in poškodb, ki so posledica cepljenja proti COVID-19 v Dallasu, Teksas, ZDA.
Veliko je objavljal o številnih medicinskih temah z več kot 1000 publikacijami in več kot 685 citati v National Library of Medicine.
dr. McCall je večkrat pričal pred ameriškim senatom, teksaškim senatnim odborom za zdravje in socialne storitve, senatom in predstavniškim domom Arizone, generalno skupščino Kolorada, senatom New Hampshira, senatom Pensilvanije in senatom Južne Karoline o številnih vidikih. odziva na pandemijo.
Celoten prispevek https://rumble.com/v3iogz6-dr-peter-mccullough-v-eu-parlamentu-o-skodljivosti-cov-19-cepiv-in-szo.html

 

Prof. dr Mattias Desmet je profesor klinične psihologije na Oddelku za psihologijo in izobraževalne vede Univerze v Gentu v Belgiji. Je doktor filozofije psiholoških znanosti in magister statistike. Deluje kot psihoanalitik v zasebni praksi. Desmet je avtor več knjig, vključno z mednarodno uspešnico ‘Psihologija totalitarizma’. Poleg tega je eden od ustanoviteljev Arhiva posameznih zadev. Leta 2018 je prejel nagrado Psychoanalytic Psychotherapy Association’s Evidence-Based Psychoanalytic Case Study Award. In leta 2019 je prejel nagrado Wima Dresburga nizozemskega združenja za psihoterapijo.

 

Dr David E. Martin je ustanovitelj in predsednik M·CAM Inc., vodilnega mednarodnega podjetja na področju inovacij, trgovine in nematerialnih financ. Je razvijalec prvega na inovacijah temelječega kvantitativnega indeksa javnih delnic in je upravljavec družbe Purple Bridge Funds. Je tvorec prvega kvantitativnega indeksa javnega kapitala na svetu – CNBC IK100 powered by M·CAM. Aktivno vključen v globalni etični gospodarski razvoj. Delo dr. Martina vključuje finančni inženiring in naložbe, javno nastopanje, pisanje in zagotavljanje storitev finančnega svetovanja v večini držav po svetu. Dr. Martin je arhitekt in ustanovitelj Global Innovation Commons in avtor mednarodnega pravnega okvira za programe Heritable Knowledge Trust in Heritable Innovation Trust.
Bil je ustanovni izvršni direktor podjetja Mosaic Technologies, Inc., ki je razvilo in komercializiralo tehnologije v naprednem računalniškem jezikoslovju, dinamični kompresiji in šifriranju podatkov, prenosu električnega polja, medicinski diagnostiki in prikriti/tihi tehnologiji.
Dr. Martin je sodelavec inštituta Batten na šoli za poslovno administracijo Darden Univerze v Virginiji. Bil je predsednik za gospodarske inovacije pri ZN-pridruženi medvladni organizaciji za obnovljivo energijo in je bil svetovalec številnih centralnih bank, svetovnih gospodarskih forumov, Svetovne banke in Mednarodne finančne korporacije ter nacionalnih vlad.
Njegovo podjetje M-CAM je bilo odgovorno za vodenje preiskave in podporo pri pregonu nekaterih največjih finančnih goljufij v zgodovini ZDA kot pogodbeni izvajalec ameriškega ministrstva za finance. Celoten prispevek (in prezentacia) https://rumble.com/v3je84w-dr.-david-martin-dont-just-limit-the-power-of-the-who-destroy-the-who.html

Deli naprej ...