NBC priznava, da so imeli “teoretiki zarote prav”, da je naravna imunost učinkovitejša od cepiv mRNA 🇸🇮

Preverjeno (Fact checked)
17. Februar 2023

Ugotovljeno je bilo, da je imunost, pridobljena z okužbo, “vsaj tako visoka, če ne celo višja” od tiste, ki jo zagotovita dva odmerka cepiva mRNA, poroča NBC News, ki navaja novo študijo in hkrati priznava, da so imeli teoretiki zarote ves čas prav glede “naravne imunosti”.
To je še ena velika potrditev tako imenovanih teoretikov zarote, ki so jih osrednji mediji v zadnjih letih demonizirali, leta 2023 pa bodo dosegli 1000 točk, saj uradna pripoved še naprej razpada.

Priznanje NBC je naletelo na velik odziv ljudi, ki so poudarjali, da so bili glavni mediji v zadnjih letih na napačni strani zgodovine.

Vendar pa tako imenovani “strokovnjaki” še vedno poskušajo obrniti novice v svojo korist, da bi zagovarjali svojo agendo.

Dr. Christopher Murray, direktor Inštituta za merjenje in vrednotenje zdravja na Univerzi v Washingtonu, meni, da je cepljenje še vedno bolj priporočljivo od naravne imunosti.

“Težava, če rečemo ‘okužim se, da bi pridobil imunost’, je v tem, da ste lahko eden od tistih, ki končajo v bolnišnici ali umrejo,” je dejal Murray. “Zakaj bi tvegali, če lahko imuniteto povsem varno pridobite s cepljenjem?”

Morda zato, ker cepiva ne zagotavljajo imunosti, kar so končno priznali vsi, vključno z Billom Gatesom in Albertom Bourlo? In morda zato, ker postaja vse bolj očitno, da poskusno cepivo ni varno?

 

Baxter Dmitry

Baxter Dmitry je pisec pri News Punch. Piše o politiki, poslovanju in zabavi. Odkar se je naučil govoriti, govori resnico o moči, prepotoval pa je več kot 80 držav in v vseh zmagal. Živite brez strahu.
Email: baxter@newspunch.com

Vir: https://newspunch.com/nbc-admits-conspiracy-theorists-were-right-natural-immunity-more-effective-than-mrna-vaccines/
 

Deli naprej ...