Posle leta Evropa cilja na nevakcinisane 🇷🇸

Objavljeno: Dr. Rath Health Foundation 8. Juna 2022.

„Svako ko zamišlja da suspenzija mera vezanih za Covid u većem delu Evrope znači da su te mere, a time i kampanja vakcinacije protiv C-19, stvar prošlosti, trebalo bi da pogleda nedavne izjave Evropske komisije o ovoj temi. , počevši od izjave predsednice Komisije Ursule fon der Lajen od 27. aprila o „sledećoj fazi pandemije“. [Izvor: brownstone.org]

Posle leta Evropa cilja na nevakcinisane, image #1

Komentar

Ne treba da čudi saznanje da evropski regulatori planiraju da ciljaju 100 miliona građana Evrope koji su odbili vakcinu protiv COVID-19. Iza kulisa su se ti isti regulatori već pripremali za primenu takozvanih ‘vakcinalnih pasoša’ 20 meseci pre pandemije koronavirusa.

“Evropska komisija” – izvršno telo Evrope – prvi put je objavila predlog vakcinalnog pasoša 26. aprila 2018. Zakopan duboko u dokumentu koji se bavi ‘Ojačanom saradnjom protiv bolesti koje mogu da se spreče vakcinama’, predlog je, u suštini, ignorisan od strane mejnstrim medija.

Dokument o planovima, objavljen početkom 2019, je naknadno izneo planove za sprovođenje predloga Komisije. Primarna akcija navedena u planovima bila je, da se „ispita izvodljivost razvoja zajedničke vakcinalne kartice/pasoša” za evropske građane koja je „kompatibilna sa elektronskim informacionim sistemima imunizacije i priznata za upotrebu preko granica”. Takozvana ‘Regulacija digitalnih COVID sertifikata’ je nakon toga ušao u primenu u Evropi u julu 2021.

Gledano u ovom svetlu, planirano proširenje evropske regulative o digitalnim COVID sertifikatima, kako je opisano u članku Braunston instituta, očigledno je pokušaj da se primeni drakonski plan koji je bio u pripremi već više od 4 godine.

Da biste pročitali više o evropskim planovima prisile za vakcinalne pasoše koji se pripremaju najmanje 20 meseci pre pandemije koronavirusa, pogledajte ovaj članak na našoj veb stranici.

Izvor: https://www.dr-rath-foundation.org/2022/06/after-summer-europe-to-target-the-unvaccinated/

Deli naprej ...