Dok lekari i naučnici širom sveta alarmiraju, 10.000% porast broja karcinoma nakon vakcina protiv COVID-19 🇷🇸

Brian Shilhavy
Urednik, Health Impact News

02.08.2022.

Patolog dr Ute Kruger. Snimak ekrana iz video intervjua (pogledajte ispod)
Stope raka su eksplodirale nakon programa masovne vakcinacije protiv COVID-19, a doktori i naučnici širom sveta sada zvone na uzbunu.Upravo danas nam se javio čitalac sa sledećom tragičnom pričom:

Predmet: Rak nakon vakcine Pfizer

Zdravo, Moj muž je pre vakcinacije bio u formi i zdrav, jak, aktivan. Oboje smo vakcinisani 12.11.2021. oko 10 sati kasnije smo opazili prvi natečeni čvor u levom pazuhu. Lekari su ignorisali simptom. Zatim drugi čvor, treći… Sa 6 otečenih čvorova dijagnostikovan mu je limfom plaštanih ćelija (MCL – Mantle cell lymphoma). On je na veoma agresivnoj hemoterapiji koja se zove Nordijski režim. U maju ima samo 36 godina, tako da je imao 35 kada je sve počelo. MCL obično pogađa ljude posle 60. godine.

Pre vakcinacije naša deca su donela iz škole mnogo različitih virusa, od običnog gripa, trbušne bube, malih boginja, infekcije ušiju do covida.

Moj muž je tada bio potpuno dobro. Njegov imunski sistem je odlično funkcionisao tokom septembra i oktobra kada smo ja i naše ćerke obolele od navedenih bolesti. On je u to vreme radio i brinuo se o nama. Ako bi imao MCL onda ne bi mogao da se bori sa svim ovim virusima. Sve se promenilo u roku od nekoliko sati od prve doze Fajzera.

U početku je lekar opšte prakse ignorisao mog muža jer je tvrdio da je to tipičan neželjeni efekat koji bi trebalo da nestane. Kada je više čvorova počelo da curi, lekar je i dalje tvrdio da treba da sačekamo, ali još u januaru, mom mužu je savetovano da ne prima drugu dozu vakcinacije zbog neželjenih efekata.

U martu sam zatražila analizu krvi da proverim da li je rak. Rezultati su bili potpuno u redu. Odmah sam zakazala sledeći test krvi. Takođe potpuno u redu. Odmah sam bez oklevanja zakazala termin kod lekara opšte prakse, ali sam ovaj put tražila drugog lekara opšte prakse. Tokom ovog pregleda moj muž je upućen na ultrazvučni pregled. Odatle u kliniku za rak. 3 dana kasnije urađena je biopsija. Nekoliko dana kasnije saznali smo za dijagnozu limfom plaštanih ćelija (MCL).

U ovoj fazi nam je rečeno da to nema nikakve veze sa vakcinacijom, ali se od nas  očekivalo da mesecima čekamo da neželjeni efekti nestanu.

Takođe, ako rak nije u vezi sa vakcinacijom, kako to da je moj muž preživeo 8 talasa različitih bolesti počevši od septembra? U avgustu smo proveli odmor u Škotskoj. Mnogo hodanja i vožnje. Moj muž je bio u veoma dobroj formi.

Da ponovim, moj muž je pre vakcinacije bio jak, fit, aktivan i zdrav.

Naš porodični život je bio bukvalno uništen.

Ne možemo nigde da idemo, ne možemo da radimo, moj muž je previše slab, moram da brinem o njemu i deci. Suočavamo se sa finansijskim poteškoćama i idemo ka tački, da nećemo moći da pokrijemo račune za zimu.

MCL je neizlečiv. Samo se leči.

Ako budemo imali sreće, možda ćemo se vratiti u privremenu normalnost do marta/aprila 2023. MCL se vraća. Niko ne zna kada. Drugi put udara jače…

Ne možemo da vodimo devojke na odmor, ne možemo da se družimo sa drugim ljudima jer je imunološki sistem mog muža ugrožen. Stalno sam u pripravnosti jer ću možda morati da ga odvedem u bolnicu, na urgencu, kao što se već desilo. Većinu dana ionako putujemo u bolnicu. Ponekad čak i dva puta dnevno.

Nikada se nisam povratila posle COVID-a i vakcinacije. Ranije sam bila veoma aktivna i fit. Sada nisam ni na 50% onoga što sam bila.

Naša deca nikada neće biti vakcinisana!

Napravio sam pretraživanje u sistemu američke vlade za izveštavanje o neželjenim događajima (VAERS) da vidim koliko je slučajeva najčešćih tipova karcinoma prijavljeno nakon vakcina protiv COVID-19, i dobio sam rezultat od 837 slučajeva raka, uključujući 88 smrtnih slučajeva, 66 trajnih invaliditeta i 104 životno opasna događaja. ( Izvor )

I ovo nije potpuna lista, jer sam pokušao da uključim SVE karcinome navedene u VAERS-u, ali baza podataka nije mogla da obradi zahtev.

Naveo sam slučajeve po starosti, a od 837 slučajeva, njih 375 nije imalo zabeleženu starost, iako se često starost može naći u opisu.

Tako da sam stavio tih 375 slučajeva na prvu stranicu rezultata, a počevši od druge stranice možete videti koliko su mladi neki od ovih pacijenata sa rakom posle vakcine protiv COVID-19. ( Izvor )

Počinje sa 12-godišnjom devojčicom i 15-godišnjim dečakom, a zatim sa mnogo mladih u 20-im godinama.

Koristeći potpuno iste termine za pretraživanje za rak, onda sam pretražio za SVE vakcine koje je odobrila FDA u prethodnih 30 godina i pronašao samo 140 prijavljenih slučajeva raka. ( Izvor )

Taj rezultat je za 360 meseci (30 godina), dok je za samo 20 meseci prijavljeno 837 slučajeva posle eksperimentalnih vakcina protiv COVID-19, od kada su vakcine protiv COVID-19 počeli da se primenjuju u decembru 2020.

To je povećanje od 10.661,4%!

Patologinja koja živi u Švedskoj upravo je nedavno intervjuisana o rastućoj stopi raka koje viđa kod svojih pacijenata nakon vakcine protiv COVID-19.

Njeno ime je dr Ute Krueger, a video se nalazi na Rumble kanalu Doctors For Covid Ethics .

Ovo je neverovatan intervju! Dr Krueger je veoma akreditovana u svojoj oblasti, a ipak je malo njenih kolega spremno da ide za dokazima, iako svi vide ogroman porast slučajeva raka, a njenim izveštajima Švedskoj upravi za lekove nije posvećena pažnja. Ona navodi:

Studirala sam medicinu jer sam želela da pomažem ljudima. Ali se sada osećam kao da gledam kako ljude ubijaju, a ja malo mogu da uradim.

The Exposé je takođe upravo objavio odličan prikaz nekolike naučne literature koja pokazuje kako spajk proteini ometaju „mehanizam za popravak DNK u limfocitima“.

„Vakcine“ mRNA COVID-19 izazivaju rak; evo dokaza…

autor Joel Smallei; Profesionalni analitičar podataka
The Exposé

Put popravka homologne rekombinacije DNK je jedan od mehanizama koje telo koristi da spreči da vaše ćelije postanu kancerogene kao odgovor na stres iz okoline.

Jedna od najvažnijih komponenti ovog puta je tumorski protein P53 (p53), „čuvar genoma“. Štiti naše ćelije od oštećenja. Pod ćelijskim stresom, p53 skače u akciju, regulišući ekspresiju gena da kontroliše popravku DNK, deobu ćelije i ćelijsku smrt. To je najčešće mutirani gen kod raka.

U oktobru 2021., dva poštovana naučnika, po imenu Jiang i Mei, objavila su rad, nakon recenzije, u MDPI , koji pokazuje da je SARS-Cov-2 spajk protein uništio mehanizam popravka DNK u limfocitima.

Efekat virusa SARS-CoV-2 na efikasnost homolognog popravka (HR) u limfocitima

Virusni spajk protein je bio toliko toksičan za ovaj mehanizam da ga je oslabio za 90%. Ako bi ceo spajk protein dospeo u jezgro (u jajnicima) i, ako bi se proizvodio i tu zadržavao dovoljno vremena pre nego što bi telo bilo u stanju da se oslobodi svega toga, to bi izazvalo rak. Na sreću, u slučaju prirodne infekcije, malo je verovatno da će to da se dogodi.

Nažalost, eksperimentalna mRNA toksična inekcija podstiče proizvodnju spajk proteina u i oko ćelijskog jezgra² (cela dužina proteina se apsolutno poklapa – amino kiselina na amino kiselinu – sa celom dužinom virusnog spajk proteina¹) i proizvodi se najmanje 60 dana, skoro sigurno duže³.

„Proverivači činjenica“ su rekli da virusni spajk protein ne ulazi u jezgro uprkos tome što su naučnici eksperti pokazali da apsolutno ulazi.

Studija konfokalne mikroskopije koja pokazuje da spajk protein (zeleni) proliferuje ćelijsko jezgro (plavo)

Javnozdravstveni organi i regulatori su rekli da vakcinalni spajk protein ne ulazi u jezgro uprkos tome što su im proizvođači mRNK poslali slike o tome kako to radi kao deo njihovog zahteva za hitnu upotrebu.

Iz BioNTech-ovog zahteva australijskom TGA

U redu, ulazi u jezgro, ali zvanični narativ kaže da ne ostaje u telu duže od nekoliko sati. Ali, ogromna studija jedne od najuglednijih grupa za molekularnu biologiju u svetu na Univerzitetu Stenford⁴ pokazala je da je mRNK (koja proizvodi vakcinalni spajk antigen) i dalje prisutna i aktivna u telu nakon 60 dana .

Jiang i Mei, sasvim logično i razumno, upozorili su da bi mRNA spajk protein verovatno imao isti efekat kao virusni spajk protein na p53 i zbog toga izazivao rak.

Dva meseca nakon što je ovo otkriće istakao moj prijatelj, Jikky “Miš”, rad Jiang i Mei je povučen zbog lažnih „izraza zabrinutosti“ (EOC – expressions of concern) o metodama studije uprkos tome što su bile standardna praksa.

Štaviše, autori EOC-a bili su Eric Freed, šef američkog Nacionalnog instituta za zdravlje (NIH) koji je finansirao Modernu, nosilac patenta COVID mRNA tokshot⁵ i Oliver Shildgen, tadašnji urednik časopisa koji je prvobitno prihvatio rad! I nijedan od njih nije dao izjavu o sukobu interesa.

Pa, uprkos povlačenju, spajk protein koji cirkuliše u velikim količinama, u neposrednoj blizini ćelijskog jezgra, tokom dužeg vremenskog perioda, i dalje ima potencijal da izazove rak u tim ćelijama (jajnici, pankreas, dojke, prostata, limfni čvorovi). Ovim karcinomima mogu biti potrebne godine da se razviju, pa je moguće da ne vidimo mnogo sigurnosnih upozorenja u narednih 5 ili 10 godina.

Izvori/Reference

https://sciencebasedmedicine.org/spike-proteins-covid-19-and-vaccines/

https://www.tga.gov.au/sites/default/files/foi-2183-09.pdf

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35148837/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8786601/

https://www.cbsnews.com/news/moderna-covid-vaccine-patent-dispute-national-institutes-health/

Pročitajte ceo članak na The Exposé.

Izvor: https://healthimpactnews.com/2022/10000-increase-in-cancers-following-covid-19-vaccines-as-doctors-and-scientists-worldwide-sound-the-alarm/

Deli naprej ...