Vodilni britanski zdravnik je na avstralski turneji, na kateri razbija propagando premierov o mRNA cepivih 🇸🇮


Datum: 31. maj 2023 Avtor: Editor, cairnsnews

Napisal TONY MOBILIFONITIS

Svetovno znani britanski kardiolog in borec za zdravje Dr. Aseem Malhotra, ki je prejšnjo soboto v Sydneyju začel svojo avstralsko turnejo, bo ta teden tri večere prebivalcem Viktorije razlagal zaskrbljujoča dejstva o cepivih mRNA, ki jih še vedno forsira njihov premier Dan Andrews alias diktator Dan.

Dr. Malhotra bo ta teden v Melbournu viktorijancem posredoval povsem drugačno sporočilo. Današnje srečanje je razprodano, vendar so bili sedeži še vedno na voljo za četrtek in petek zvečer. Britanski zdravnik pravi, da je uvedba cepljenja Covid-19 “morda največja napaka medicinske znanosti, ki ji bomo priča v našem življenju”.

Dr. Malhotra bo 10. junija govoril tudi v Perthu, kjer je pravkar odstopil še en znan premier Mark McGowan, ki se je zavzemal za cepljenje. McGowan in drugi vodilni Avstralci, kot sta nekdanji glavni zdravnik profesor Brendan Murphy in vodja TGA profesor John Skerritt, so zaradi svoje vloge pri “plandemiji” kovida v sodnem postopku.

Queenslandska zdravnica Melissa McCann iz Cannonvale blizu Airlie Beacha je že sprožila skupinsko tožbo proti zvezni vladi v imenu več sto ljudi, ki so utrpeli različne nepriznane stranske učinke po cepljenju.

Dan Andrews je lani sicer priznal, da “cepivo ne preprečuje, da bi ga dobili ali dali”, vendar jih je letos še naprej spodbujal in Viktorijancem svetoval: “Prosim, pojdite in se cepite petič ali četrtič ali tretjič”. Ko je bil Andrews 5. februarja letos na srečanju z mediji vprašan, ali prostovoljne organizacije opuščajo obveznost cepljenja, je podvojil svoje napore in dejal, da so cepiva “zdaj del delovnega prava”.

Turnejo vodi Avstralsko združenje medicinskih strokovnjakov (AMPS), sponzorira pa jo radio TNT. Srečanja so rezervirana tudi za Adelaido (4. junij je razprodan), Brisbane (5. junij) in Gold Coast (6. junij je razprodan).

Dr. Malhotra, ki je v Združenem kraljestvu znan po promociji diete proti srčnim boleznim, je sprva podpiral cepiva mRNA, vendar je spremenil svoje stališče, ko je izvedel za resne stranske učinke. V kampanji proti cepivom se je pridružil vodilnemu ameriškemu kardiologu Dr. Petru McCulloughu.

Dr. Malhotra se je v sredo zjutraj na Twitterju odločil za objavo, potem ko je prejel pismo udeleženca srečanja, ki se mu je zahvalil za njegovo stališče. “Zahvaljujem se vam za vašo modrost, pogum in integriteto,” se je začelo pismo. “Pokazali ste takšen pogum, da ste se uprli psihopatskim entitetam, ki so v zadnjih nekaj letih zavladale svetu,” je zapisala oseba.

Pismo se je nadaljevalo: “Za modrost, da vidiš, kaj se je zgodilo z nenehno katastrofo cepiv mRNA, za pogum, da podvomiš o lastnih prepričanjih, ko si sprva podpiral ‘cepljenje z žakljevko’, in za integriteto, da narediš pravo stvar in o tem spregovoriš (tudi če te to stane veliko osebnega), je potreben res poseben človek.” V nadaljevanju je omenil lansko smrt svojega očeta in se mu zahvalil za pogum, da se je še naprej boril.

Dr. Malhotra je odgovoril: “Podaril mi ga je človek, ki se je sinoči udeležil mojega predavanja v Canberri. Hvala. Prav takšna pisma podpore (tudi od bolnikov) nam dajejo moč, da nadaljujemo. Še naprej se bomo borili za vas.”

AMPS skupaj z doktorjem Malhotro in drugimi vodilnimi zdravniki podpira pozive k začasni ustavitvi vseh cepiv Covid-19 mRNA, dokler ne bodo temeljito raziskani resni neželeni učinki in dokler ne bodo objavljeni neobdelani podatki iz Pfizerjevega preskušanja cepiva Covid-19 za neodvisno analizo.

“Dr. Malhotra je članom AMPS povedal: “Medicinska etika in informirano soglasje sta temeljni načeli, ki bi morali voditi medicinsko industrijo. Dosedanji dogodki so obravnavali škodljivost cepiv, nevarnosti medicinske cenzure, pomen informiranega soglasja in potrebo po reprezentativnih združenjih, kot je AMPS, za zdravstvene delavce.

AMPS, nepolitični sindikat, ki zastopa zdravnike, se bori proti pretiravanju vlade, da bi ponovno uveljavil zdravniško etiko in prednost odnosa med zdravnikom in pacientom za zdravje in varnost javnosti. Dr. Malhotra si v sodelovanju z AMPS prizadeva “ozdraviti pandemijo dezinformacij”.

Vir: https://cairnsnews.org/2023/05/31/leading-uk-doctor-debunking-premiers-mrna-vax-propaganda/

*** prevod narejen z www.DeepL.com/Translator (free version) ***
 

Deli naprej ...