“Balerine smrti” tudi med živalmi, “15-minutna mesta”, “nočna izmena”, mobilno orožje, umetne maternice … 🇷🇸 🇸🇮
!Opozorilo: nekatere scene so lahko vznemirljive !

“Balerina smrti” tudi v živalskem kraljestvu, ne le pri ljudeh. Kaj je skupnega ljudem in tem živalim, ki umirajo tako strašne smrti, da se najprej vrtijo v krogu kot balerine, nato pa padejo, se zvijajo in trzajo vse dokler na koncu ne umrejo te grozljive smrti? Skupne so tri stvari: 1.) Vsi dihamo isti zrak, prepoln nano-tehnologije in nano grafen oksida, s katerim nas zaprašujejo, kajti v kemtrejlih niso samo težke kovine, zaprašujejo pa nas že 20 let 2.) “Cepiva” s katerimi so, poleg ljudi, “cepili” tudi živali v živalskih vrtovih in narodnih parkih… in pod 3.) Vsi smo izpostavljeni škodljivemu in nevarnemu sevanju 4G mreže že več kot desetletje in zdaj še 5G mreže, ne samo s tal preko stolpov, ampak tudi iz nizke orbite. Ves živi svet se zadnje čase čudno obnaša, kar nikoli prej ni bilo zabeleženo! (https://t.me/iSTiNiTO/1189)
Kaj so 15-minutna mesta? Ste že kdaj slišali za ta izraz? To je agenda o razdelitvi mest v okrožja, v katerih bi nam omejili gibanje v krogu 15 minut od prebivališča. Izgovor za to omejeno gibanje bodo seveda klimatske spremembe, a za daljše gibanje boste potrebovali dovoljenje, recimo 100 dovoljenj na leto za izhod iz kraja bivanja, ki je dlje od teh 15 minut. V tem načrtu je, da bi bilo do leta 2030 le 190 zasebnih avtomobilov na 1.000 prebivalcev … in, seveda, ti avtomobili bodo električni, ker se jih da na daljavo izključiti, npr. ko presežete dovoljeno omejitev razdalje brez dovoljenja. Prav tako je predvideno, da bo do leta 2030 poraba mesa na prebivalca manjša od 16 kg letno, z ambicijo, da bi prišli na 0 kg na človeka. Zato se hrana tako draži! (https://t.me/iSTiNiTO/1191)
Na začetku plandemije so nekateri takoj razumeli od kod preti nevarnost in zakaj ljudje od izmišljenega Covid-19 “virusa”. Aplavz za “nočno izmeno”!
———-
At the beginning of the plandemic, some immediately understood where the danger was coming from and why people were getting sick from the fictional Covid-19 “virus”. Applause for the “night shift”! (https://t.me/iSTiNiTO/1195)
To vam lahko počnejo le v treh primerih:
1.) Če imate nanočip ali ste “cepljeni” kot pravijo nekateri, in pod 2.) Če s sabo nosite mobilni telefon in oni vedo številko IMEI vašega telefona ali SIM kartice. Tudi pod 3.) Preko ruterja, ki ga imate v vašem stanovanju ali hiši, ker ima 5G mreža sposobnost kartiranja notranjosti vašega prostora kot tudi Vas samih. (https://t.me/iSTiNiTO/1198)
To je bolano … ali vidite kam gre ta svet? Zato t.i. “cepiva”, 4G in 5G meža povzročajo neplodnost, ker je sastavni del njihove agende, da v dogledni prihodnosti ne bo več naravne zanositve in naravnega poroda. Ustvarjali nas bodo v epruvetah in vzgajali v teh plastičnih akvarijih. To je bolano! Že zdaj nas imajo za živino, sužnje in biorobote, kaj šele po tem … lahko si samo predstavljam! Tu ni treba, da je človek futurolog, da bi razumel namere teh globalistov!
———-
This is sick… do you see where the world is going? That’s why the so-called “vaccines”, 4G and 5G also cause sterility, because it is an integral part of their agenda that there will be no more natural conception and natural childbirth in the foreseeable future. They will produce us in test tubes and raise us in those plastic aquariums! That’s sick! They already consider us cattle, slaves and bio-robots, and only after this… I can only imagine! Here one does not have to be a futurologist to understand the intentions of those globalists! (https://t.me/iSTiNiTO/1200)
Deli naprej ...