Miran Šubic: Zdaj je dosegel dno dna: JANEZ JANŠA, NISI ČLOVEK! 🇸🇮

5. maj 2023 Globus Slovenije

Zdaj je dosegel dno dna: JANEZ JANŠA, NISI ČLOVEK!

“Čivk” brez primere in primerjave: tragediji v Beogradu je ta človeški nič dodal svoj nečloveški pridih….
Od tu naprej pa samo tole: JANEZ, ALI IMAŠ OTROKE???? BI SPREJEL TOLE????

Vprašanje časa je, kdaj se bo kaj takega kot v Beogradu zgodilo pri nas. Celjski primer je zadnji opomin. A dno dna je dosegel predsednik SDS JANEZ JANŠA, ki je objavil zgornjo slikovno sestavljanko in pripis, ki ni vreden človeka, ki tlači slovensko zemljo. KER JE NEČLOVEŠKI, KER JE OGLEDALO TEMNE DUŠE NEKOGA, KI MU NI TUJA TRAGEDIJA NIČ DRUGEGA KOT PRILOŽNOST ZA OBRAČUN. SRAM ME JE, DA SE MORAM NA TAKO TEMO OGLASITI KOT ČLOVEK, KI IMA OTROKE. KI IMA VSAJ SOČUSTVOVANJE S TISTIMI, KI TRPIJO. On tega nima. Nima osnovne lestvice vrednot, nima čustev do tujih otrok – upam, da jih ima vsaj do lastnih! Ta montaža je dno dna Janeza Janše kot človeka (o politiku pač ni treba izgubljati besed). Je sramotno in zavržno dejanje, ki ne spoštuje tragedije vseh, ki so v Beogradu (ali kjerkoli) soočeni s trpljenjem. JE TO ODOBRILA MATI, ZDRAVNICA IN SOPROGA URŠKA? TOLE GLEDAJO NJEGOVI OTROCI? ZMERJATI NOVINARJE JE GRDO, A ČLOVEK VSAJ S KOŠČKOM RAZUMA DOJAME NJEGOVO STISKO IZGUBE ALI ISKANJA OBLASTI. BLATITI POLITIČNE NASPROTNIKE Z IZKORIŠČANJEM OTROK V POLITIČNE OZIROMA BREZOBZIRNE NAMENE, JE KONČEN ZLOM JANŠEVE KAKRŠNEKOLI OSEBNE KREDIBILNOSTI. Trma je leta 2021 odkrila Janševe otroke (in širšo družino) v državni vili na dopustu. Kdo ga je plačal in koliko, nam ni bilo dano izvedeti. Prav. A na misel nam ni prišlo, da bi otroke javne osebnosti na javnem kraju izpostavili. Čeprav jih je oče izpostavljal sam.

Namig Janeza Janše na beograjsko tragedijo je aboten, slaboumen, človeško zavržen odziv politika, ki je tudi oče. Ki uporablja tuje otroke (pa čeprav gre za montirane fotografije…) za svoje nizkotne cilje. Kot Slovenec, kot oče, kot novinar NAJBOLJ OSTRO OBSOJAM TOLE OBJAVO NA SPLETU IN TISTEGA, KI JO JE ZAGREŠIL. NIKDAR VEČ NE SME TAK ČLOVEK ODLOČATI O DRUGIH LJUDEH KOT POLITIK. ZA TO SE BOM BORIL, KER SE S TEM BORIM ZA SOČUTJE NA TEJ NAŠI ZEMLJI. DOGAJAJO SE NAM HUDE, GROZLJIVE STVARI IN POČNEMO JIH LJUDJE.

Tega, kar je storil nekdanji predsednik slovenske vlade in nekoč moj sošolec in po letih vrstnik, ne bi smel storiti nihče. ZAGOTOVO PA NIKDAR TISTI, KI JE NA ČELU NEKE POLITIČNE STRANKE IN JE VERJETNO CELO KOMU ZGLED.

Janez Janša! Ob tem zavržnem dejanju pa bom še vedno in povsod storil vse, da se česa takega ne bi zgodilo vašim otrokom. Ker civilizacijske in človeške norme veljajo za vse, ne glede za politiko. RAZEN ZA VAS!

Miran Šubic

Vir: https://trma.si/globus-slovenije/zdaj-je-dosegel-dno-dna-janez-jansa-nisi-clovek/
 

Deli naprej ...