Prepovedana resnica 🇸🇮

Prepovedana resnica

=== če slučajno zgornja povezava ne dela, sledi kopija originalnega prispevka v celoti ===

——– Začetek prispevka ———

Prepovedana resnica

Naš sončni kralj je v prostem padu. Skrivalnic pravi, da se ne gre, zato je bil jasen. Reform ne bo. Razen zdravstvene, ki je nujna za popolno zmago zasebnega nad javnim. Če bi bila država podjetje, bi moral generalni direktor Golob odpustiti vse direktorje pod njim, torej ministre. Pustimo zdaj strankarske izkaznice in leve desne koalicije. Trenutna sestava aktualne vlade je daleč najslabša v zgodovini Slovenije. Brez fašizma, komunizma in ostalih ideoloških oznak, ker v tem primeru bi ta naslov pripadel zadnji Janševi vladi.

Premier je navadna polomija. Zunanja ministrica je katastrofa in sramota države. Notranji minister? Ali pa če ga nimamo. Poklukar je natakar iz vrst LMŠ, sicer lutka v rokah Črnčeca. Obramba je v rokah komedijanta Šarca, ki ga ima prav tako omenjeni Črnčec na vrvici. Infrastruktura je spet padla v roke korupciji v krilu Alenki Bratušek. Nad financami bdi tretjerazredni državni direktor, katerega kariera se bere kot slaba šala. Propad na propad, bankrot na bankrot in stečaj na stečaj. Finančni minister Boštjančič je originalni lik iz Golobovega poziva; »če vam res ne gre, če vam vse propade, pridite mimo. V državni upravi potrebujemo natančno takšne kadre. Se popravljam, rekel je krvavo potrebujejo.

Ministrica za javno upravo je podpovprečna javna uslužbenka. Osnovnošolski razred je največ, kar je sposobna voditi. Naslovila je toliko javnih uslužbencev, da ji bodo do konca mandata stavkali pred vrati. Makedonka ima službo in ministrstvo, ker je bil tak dogovor pod mizo. Če ni šlo v SD, je šlo pri Golobu. Da so njen prestop v SD pospremili s »fanfarami« in čestitkami, priča o povsem izgubljeni Tanji Fajon. Ministrstvo je samo sebi namen, da imajo službe. In to v Mariboru, ker je gospa od tam. Ker nekaj morajo delati, delajo škodo. Za državljane bi bilo ceneje in manj boleče, da nič ne delajo. Kmetijsko ministrstvo je, ker mora biti. V resnici Golob ne ve, kaj početi z njim. Temu primerno se obnaša in odziva resorna ministrica.

In prišli smo do njega. Najpomembnejši lik v tej vladi. Zdravstveni minister Bešić Loredan. Gre za največjo mlakužo v državi, kjer kalne vode korupcije odgovarjajo vsem deležnikom. Tale deležnik je ena od besed, ki bi jo uvrstil med prepovedane. V tej mlakuži ribarijo in vanjo mečejo trnke vsi, ki kaj veljajo v tej državi. Brez izjeme. Levi, desni, zgornji, spodnji in tisti iz ozadja, ki imajo največ jaht in jadrnic v hrvaških lukah. Reforma bo. Šla  bo v smer integracije javnega in zasebnega, kjer bodo zmagovalci slednji. Bešić Loredan ve, da ne bo večno minister in, da se bo po tem izletu v politiko vrnil v Bitenčeve operacijske dvorane. Tudi Golob razmišlja naprej, ko ne bo več sedel na Gregorčičevi. Gabrova zaradi tega ne bo imela nič manjših finančnih apetitov. Kakšna koncesija v prave roke, bi mu zagotovila dosmrtno rento. Vprašajte Janšo, Kebra in tisto zmešano Cerarjevo Milojko, kako je s tem. Vsi imajo danes zagotovljene »pokojnine« iz tega naslova. Ne dobivajo se na jahtah na drugem koncu sveta zaradi morskega zraka. Ata Božo je v tej branži kralj. Smrtne sovražnike iz leve in desne je spravil k istemu koritu. Siti so vsi, zato njihove sovražne medsebojne odnose ne vzemite zares. To so predstave za rajo in ovce.

Pertinačev Faktor, ki ga je nekoč za Vladimirja Voduška ustanovil Bojan Požar, slovi po bizarnih gostih in še bolj bizarnih temah. Glavna zvezda teh bizark je seveda nihče drug kot sovražnik lepih in uspešnih žensk, Roman Vodeb. Dvakrat ali trikrat na leto Pertinaču uspe v oddajo zvabiti kakšnega strokovnjaka in takrat oddaja dobi drugačno podobo. Včeraj je gostil novinarko Polono Frelih, ki je bila dolgoletna dopisnica RTV SLO in kasneje časopisa Delo iz Ukrajine in Rusije. Je odlična poznavalka tamkajšnjih razmer, ki so pripeljale do napada Rusije na Ukrajino. Zainteresirano občinstvo je lahko prvič slišalo, kakšno je stanje v resnici in zakaj je prišlo do vojne. Resnica, ki je nihče noče slišati. Kot, da bi bila prepovedana.

Ukrajina brani evropske vrednote, je izjavila naša zunanja ministrica. Frelihova se ob tem samo nasmiha. Proxy vojna med ZDA in Rusijo na vzhodu Ukrajine traja od leta 2014. Oblast v Ukrajini je prevzela skrajna desnica, čeprav jih večina Ukrajincev ne podpira. Odločilna je bila podpora ZDA. Rusija s 1600 jedrskimi konicami te vojne ne more izgubiti. Strateško povezovanje Rusije in Kitajske pomeni smrt hegemona ZDA. In z globalizmom je konec. Zelenski bo končal kot vsi ameriški pajaci, ki so jih gospodarji iz Washingtona zavrgli. Če ga ne bodo ubili, bo končal v kakšni mama ŠĆ ječi. Da ne povzemam bistvenih izjav, vam toplo priporočam, da si omenjeno oddajo pogledate s časovnim zamikom ali na Youtube. Dokler je oblast ne umakne.

Resnica ni dobrodošla. Frelihovi so že leta 2015 zaprli vsa vrata, da se ne bi slišala resnica o Ukrajini. Pri vseh oddajah in okroglih mizah o vojni v Ukrajini, ki jih vrtijo naše televizijske postaje, ni bila povabljena nikamor. Vse kar poročajo naši in zahodni mediji, bi moralo bito označeno kot propaganda. Ker to tudi je. Upam, da jo zaradi včerajšnje oddaje ne bodo zaprli in označili za rusko agentko. Pri nas se to lahko hitro zgodi. Zaradi prispevka o Donbasu jo je takratni urednik na Delu poslal na ameriško veleposlaništvo. Na zaslišanje! Za tako opevanega opozicijskega voditelja Navalnega je povedala nekaj, kar nikjer ne boste prebrali. Navalni je prvi fašist Rusije. Podpira in financira ga seveda CIA. Omenjena agencija se je v svoji zgodovini spečala z vsemi smetmi na svetu, ki so rovarili proti komunistom. Narko karteli in domači fašisti so bili vedno dobrodošli, če je šlo za boj proti rdečemu zlu iz vzhoda.

Narko karteli sežejo tudi v Slovenijo. Zadnja raziskava odpadnih voda je pokazala, da je gre v Ljubljani kokain odlično v promet. V desetletju in pol se torej ni spremenilo nič. »Celo selo šmrće belo«! O tem očitno ni dvoma. Nekoč davno nazaj sem bil vpleten v te kokainske posle, dokler me niso aretirali, obsodili in zaprli. 15 let je od tega, pa mi domoljubci še danes mečejo naprej, da sem bil obsojen zaradi preprodaje drog. Če sem bil obsojen zaradi tega, sem moral nekomu prodajati. Tu pa pridemo do teme, ki ni več nikomur ljuba. Na mojem seznamu odjemalcev sta bila med drugimi takratni evropski poslanec Borut Pahor in njegova priležnica, novinarka RTV Tanja Fajon. Takratni vladajoči iz SDS so bili najbrž presrečni, da sem zabredel z drogo, ker prej očitno niso nikogar poznali, da bi jim nabavil kokain. Bivši štab SDS na Komenskega je bil donosen naslov za prodajo. Največ kokina v Ljubljani pokupijo politiki, to je dejstvo.

To je to za danes. Čakanje se nadaljuje. Občutek imam, da mi visi ogromen oblak nad glavo. Jaz pa… ?

——– Konec prispevka ———

Deli naprej ...