PROSIM DELITE ❗naj se ve 🇸🇮

Staša Mrak

02.04.2023, 12:28

PROSIM DELITE ❗naj se ve.
Takole to gre. Narobe svet.🤮
Ker je po zakonu cepljenje psa proti steklini obvezno in hkrati edino na katerega sem pristala.. Imam zgodbo, katere konec upam, da ne bo žalosten.
Torej. V petek sem peljala svojo psičko na cepljenje ob 18h, ta večer je vse izgledalo ok.
Nastopila je noč – cvileča noč, psička je bila nemirna, vse noč cvilila in se neobičajno veliko praskala. Nekako sva v objemu preživeli to noč. Zjutraj je imela po glavi izbokline.. 3 nad očesom, in 3 na gobčku, nenormalno jo je srbelo celo telo. Zavračala je vodo in hrano. Nato pa je pričela z bruhanjem, ki je bilo najprej bele barve in penaste oblike.
Ponoči pa je pričelo dobesedno teči iz nje. Driska – ki to ni, saj je izločala samo kri. Mlake krvi. Bruhanje z sledmi krvi. Ki se ni ustavilo.
Normalno sem jo odpeljala na dežurno veterino, kjer so priznali STRANSKE UČINKE CEPJENJA Oz. ZASTRUPITEV z cepivom.
Ker pa sem, kakršna sem, sem prišla celo do priznanja dežurnega veterinarja, da je z zadnjo serijo cepiv proti steklini nekaj hudo narobe, saj moja psička ni osamljen primer zadnjega meseca. ❗❗❗
Je ze 4 z temi simptomi.
Žal 2 primera te zastrupitve z cepivom nista dočakala jutra. 😔
In?? “Niko me nista”, že spet, odgovornosti ne prevzema nihče, stroškov ne bo kril nihče drug kot jaz sama pa saj stroški tukaj igrajo stransko vlogo, gre se zato da žival trpi hude bolečine.. Zaradi napake – kot je zadnja leta to postala praksa na vseh nivojih.
 

Deli naprej ...