Novozelandske oblasti pozvale državljane, naj nasprotnike cepiv, Covid ukrepov in vladnih prepovedi prijavijo kot teroriste 🇸🇮

Epoha Portal
19/12/2022 10:20

Vsi vaši znanci, prijatelji in člani družine, ki dvomijo o ukrepih proti Covid-19, vključno z obveznim cepljenjem, morajo biti prijavljeni oblastem kot potencialni “teroristi”, je sporočila svojim državljanom novozelandska vlada.

Obveščevalna služba za nacionalnu varnost Nove Zelandije je izdala bilten pod naslovom „Know the Signs“ (Prepoznajte znake), v katerem je navedeno, da so vsi, ki imajo disidentska politična stališča, “radikalizirani” in poziva javnost, naj prijavi svoje prijatelje, znance in člane družine, če pod vprašaj postavljajo vladni nako dovode u pitanje vladno naracijo.

“Torej, to so lahko ukrepi proti Covidu, ki jih je sprejela vlada, ali pa so lahko druge politike, ki se tolmačijo kot kršenje zakonodaje, a včasih je to tisto, kar opisujem kot ‘vročo zmešnjavo’ ideologij in prepričanj spodbujeno s ‘teorijami zarot“, je rmedijem povedala šefica obveščevalne službe Rebecca Kitteridge.

S to iniciativo cilja na novo skupino ljudi, ki jih želijo odkrito demonizirati in izpostaviti in dobesedno vsak je lahko proglašen za terorista, še posebej ljudje, ki se jih ima, po besedah Rebecce Kitteridge, jza teoretike zarote, to pa so večinoma tisti, ki ne sprejemajo vladne naracije.

Iniciativa „Prepoznajte znake“ je nekakšen jvodnik za označevanje ljudi, ki narativov oblasti na nobeni podlagi ne priznavajo in obenem znak, da si oblast želi in potrebuje pomoč državljanov, da svoje varnostne politike ne more uresničevati sama, brez njih. Zdaj odkrito priznava, da potrebuje pomoč državljanov pri iskanju potencialnih teroristov. Vse bi bilo v redu, če bi šlo za iskanje pravih teroristov, ampak tukaj se na zelo zahrbten način uvaja diskriminacija ljudi, ki nasprotujejo nekaterim vladnim ukrepom, in to je najbolj nevarno. Po tem vodniku je lahko kdorkoli kadarkoli obsojen in razglašen za sovražnika in terorista. Neverjetno, a resnično. Presenečenj »krasnega novega sveta« ni konca.

Bilten močno spominja na podsjeća na dokument ameriškega ministrstva za domovinsko varnost iz leta 2009, ki je lastnike orožja demoniziral kot ‘skrajneže’.

“Številne desničarske skrajne skupine dojemajo nedavne zakone o nadzoru nad orožjem kot grožnjo njihovi pravici do nošenja orožja, zato so v odgovor povečale svoje zaloge orožja in streliva ter ponovno sodelovale pri paravojaških vajah za usposabljanje”, piše v dokumentu iz leta 2009. “Takšne dejavnosti, skupaj s povečano stopnjo ekstremistične paranoje, imajo potencial za spodbujanje kriminalnih dejavnosti in nasilja,’ zaključuje omenjeni dokument.

Podobno je leta 2009 Missouri Information Analysis Center (MIAC) objavil poročilo, v katerem trdi, da so ljudje, ki so jim všeč libertarni politični kandidati, kot sta Ron Paul in Bob Barr, tudi potencialni ‘domači teroristi’.

Poročilo MIAC-a je bilo del prizadevanj DHS za ‘zbiranje, ocenjevanje, analiziranje in širjenje informacij in obveščevalnih podatkov’ o libertarcih in konstitucionalistih, vključno z lastniki orožja iz drugega amandmaja.

Viri: Infowars, Twitter

Vir: https://epoha.com.hr/2022/12/19/vlasti-novog-zelanda-pozvale-su-gradane-da-protivnike-cjepiva-covid-mjera-i-vladinog-narativa-prijave-kao-teroriste/

Deli naprej ...